Jeg er født i 1958 i Randers, og jeg har gennem mit liv, arbejde og uddannelser altid været optaget af relationernes betydning og menneskers trivsel, udvikling og muligheder.
Jeg er uddannet psykoterapeut, socialrådgiver og husholdningslærer. I dag arbejder jeg som UU vejleder i Aarhus kommune og psykoterapeut i min egen praksis. Jeg holder løbende min uddannelse opdateret gennem deltagelse i kurser inden for Sandplay og andre terapeutiske metoder.

“Før og under og efter min uddannelse som psykoterapeut har jeg selv gået i terapi. Dels er det en obligatorisk del af udannelsen, at man arbejder med egne problemstillinger. Dels har jeg, som mange andre haft kriser og vanskeligheder gennem livet, som det har været godt at få hjælp til at komme godt igennem.”

Jeg har erfaring med at arbejde med børn og unge med funktionsnedsættelser pga udviklingshæmning eller udviklingsforstyrrede, anbragte børn samt børn, unge og voksne med problemstillinger, der dukker op i det almindelige levede liv. Det kan være i forbindelse med kriser, dødsfald, skilsmisser, sygdom, psykisk sårbarhed, mistrivsel mm. Desuden kan det være kvinder midt i livet, der er kørt fast og ikke er tilfredse med det liv, de lever. Det kan også være folk, der har problemer, de gerne vil have hjælp til at finde en løsning på.

Det var mit held, at jeg mødte en Sandplayterapeut. Her erfarede jeg, hvad den kreative leg i sandet og legen med figurerne kan. Dels er den kreative leg forløsende i sig selv, dels viste billederne mig noget, jeg ikke havde ord for, før jeg kunne se det i sandkassen.
Jeg var nød til at lære det – og jeg er så glad for det, at jeg har etableret mit lille terapilokale hjemme i min private bolig. Jeg glæder mig til at møde dig her.
Jeg er optaget i Dansk Psykoterapeutforening, hvor man kan optages, hvis man har afsluttet en anerkendt 4 årig psykoterapeut uddannelse. https://psykoterapeutforeningen.dk/ og jeg har derfor titlen Psykoterapeut MPF

CV
2019 - Uddannelse i Sandplaypædagogik og –terapi
http://www.terapiogudvikling.dk/efteruddannelse1.html
2016 - Diplommodul i systemisk coaching
www.via.dk
2011 - Kognitiv - og gruppeterapeut
https://essens-kurser.dk/
2009 - Gestaltterapeut
https://essens-kurser.dk/
2003 - Socialrådgiver
1978 - Husholdningslærer (Professionsbachelor i ernæring og sundhed )